Ons Genoegen

Amateur toneel sinds 1924


Op vrijdag- en zaterdagavond 8 & 9 april 2011 bracht de toneelvereniging het stuk 'Komkommertijd' ten tonele. De vereniging wist onder de bezielende regie van Paul Weijkamp en Corine Fortuyn het publiek een avond lang te boeien, vermaken en vooral te verrassen met dit blijspel van Carl Slotboom.
Het stuk speelde zich af op 2 aan elkaar grenzende hotelkamers, iets wat misschien bij het openen van het doek niet goed te zien was aangezien er geen enkele afscheiding was tussen de beide lokaties. Echter het voortreffelijke spel van de ervaren spelers, maar zeker ook van de debutanten maakten al gauw dat het publiek de scheidingswand en deur bijna echt zagen.
In dit stuk maakten zowel Herman van Hedel als Natasja Luijten hun debuut en de reacties van het publiek op hun acteren logen er niet om; ze hebben het fantastisch gedaan!

De toneelvereniging wil alle donateurs en publiek bedanken voor de leuke en mooie reacties die ze heeft mogen ontvangen.
En natuurlijk de spelers en alle ondersteunende vrijwilligers zoals souffleuse, decorbouwers en vele anderen voor hun inzet.
Het waren 2 topavonden!

Wilt u uw reactie of mening op het stuk nog graag laten weten? Laat dan een berichtje achter in ons Gastenboek! 

IMG_0830