Ons Genoegen

Amateur toneel sinds 1924

Vrijdag 16 en zaterdag 17 april bracht 'Ons Genoegen' de klucht: 'De Verkeerde Koffer', van Peter Damen ten tonele.
Ondanks dat het stuk wat aan de korte kant was en wegens omstandigheden gespeeld met een kleine bezetting was het een daverend succes.
Wij willen het publiek bedanken voor alle leuke reacties die we hebben mogen ontvangen. Ton Kooijman verdiend hierbij toch een speciale vermelding.
Na 15 betrad hij toch weer de planken om zijn club uit de brand te helpen en het resultaat mocht er wezen; hij speelde de sterren van de hemel.

Helaas was het ook het laatste stuk waarbij de spelers waren ge-grimeerd door de familie Mouton, na jaren van warme samenwerking heeft An Mouton besloten het wat rustiger aan te gaan doen.
Vandaar namens de hele vereniging: Heel erg bedankt voor alle fantastische jaren An Mouton, je absoluut worden gemist! 

Kriebelt het bij u ook om toneel te gaan spelen? Neemt u dan contact met ons op ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of komt u gerust eens langs op een van onze repititie avonden, wij repeteren elke week op woensdag vanaf 8 uur in het 'Rode Kruis gebouw' aan de constructieweg te Nieuwegein. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe leden!

De foto's van 'De Verkeerde Koffer' zullen zo snel mogelijk online worden gezet, waarna ze te bewonderen zullen zijn in het Foto & Video album.

IMG_0327